Informasjon

Hva gjør Xfinans.no?

Xfinans.no markedsfører Axo Finans sin tjeneste, en finansagent for 15 ulike långivere. Søknader sendt gjennom Xfinans.no behandles av Axo Finans. Axo Finans er en finansagent som hjelper forbrukere med å sammenligne forbrukslån, lån uten sikkerhet og refinansiering hos flere ulike banker samtidig. På den måten kan du som kunde være sikker på at du får det lånetilbudet som er tilpasset din situasjon.

Hvem kan søke om lån gjennom Xfinans.no?

For å søke om forbrukslån, lån uten sikkerhet og refinansiering gjennom Xfinans.no er det noen grunnkrav du som søker må oppfylle.

Bodd i Norge minimum 3 år. Vi anbefaler at de som er gift/samboere om å søke sammen da det øker muligheten for innvilgelse og lavere rente på lånet.

Hva koster et lån hos dere?

Xfinans.no‘s samarbeidspartner Axo Finans tilbyr låneformidling og det koster ikke noe for deg å søke om lån og motta et lånetilbud gjennom dem. Alle lånetilbud er helt uforpliktende og du velger selv om du ønsker å benytte deg av det.

Hvem samarbeider Xfinans.no med?

Xfinans.no samarbeider med Axo Finans. Dette innebærer at du som kunde kun trenger å sende en lånesøknad for å søke hos flere banker samtidig. Det sparer deg for mye tid og du kan være sikker på at du mottar det beste lånetilbudet.Når du har sendt inn din lånesøknad blir den behandlet av følgende banker: DNB, Santander, yA Bank, Resurs Bank, Komplett Bank, Blue Step, Nordax Bank, Collector Bank og Easybank.

Hvor mye kan jeg søke om i lån gjennom Xfinans.no?

Du kan søke om lån fra kr. 10.000,- til kr. 500.000,-

Hvilken rente kan jeg få på lånet?

Ettersom lånet gis uten sikkerhet er renten høyere enn for et boliglån hvor banken har pant i boligen din. Renten er individuell og fra 7,9%. Send din lånesøknad i dag og se hvilken rente du får på ditt lån.


LES HVA FOLK SIER OM OSS

Stian Sollien

Økonomisjef

Xfinans.no gjør det smidig for deg å låne penger til akkurat det du trenger. De sammenligner de beste forbrukerlånene og finner de beste mulighetene for deg.

Camilla Johannesen

Skulle bruke de siste pengene til en bår, det gikk smidig med Xfinans.no.

Petter Kristiansen

Jeg ga bare mine opplysninger og kort tid etter hadde jeg pengene på min konto.

Christian Sundvik

Xfinans.no holdt meg i hånden hele veien, jeg bekymret meg ikke for noe når jeg skulle låne penger.